...

14517-59

10 rätt blev det

21 kronor i vinst blev det. Härmed har jag bara förlorat 107 kr...

Jag gick bet på Kiev-Bukarest matchen. Bukarest vann med hela 4-1.

Palermo vann över West Ham. Det borde jag ha fattat.
Blackburn och Salzburg spelade oavgjort.

Nåväl, men jag är rätt nöjd eftersom det var Champions Leagues första omgång och den är alltid svår.
Dessutom är bollen rund...Tipsar en 128 kronors rad till ikväll.Såhär ser min tipsrad ut:
14517-56
Det är första omgången i Champions League och Uefa-cupen som spelas ikväll.
En svår omgång, se bara på Inter-Sporting Lissabon igår... Lissabon spelade ut Inter och vann med 1-0.

Det blir kul i vilket fall som.
Tvekade länge på den första matchen.
Då visste jag inte detta: Allbäck är avstängd... Plötsligt ångrade jag mig lite, men återhämtade mig snabbt med devisen:
Ett tips utan chansningar ger ingen spänning.


Jag hoppas för övrigt att Kim Källström får spela en stund mot Real Madrid.
14517-58

Innebandysäsongen har börjat - igen

14517-55

Här är jag i matchen mot Åsbro ifjol.


Jag börjar bli riktigt sugen på att spela matcher igen, efter sommarens uppehåll! Det är för matcherna jag håller på för, annars får det vara.

Denna säsong blir lite speciell, många av oss som spelar i laget har lämnat och vi som är kvar är ett år äldre och jag är plötsligt en av veteranerna i laget; jag har varit med från starten 2001/02. Fast till ålder har vi en handfull som är äldre än mig. De nya spelarna är hela 7-8 år yngre än mig, vilket känns lite ovant. Fyller f.ö 25 år i december. Jag har väl ändå tio år kvar på innebandyplanen. Jag ska egentligen inte säga så, man vet aldrig: lagets stjärna Ronny Hurtig gör sin sista säsong och han fyller 39 år i vinter. Om jag håller så länge till har jag hela 14 år kvar..! Motivationen är avgörande om jag håller på så länge till. Just nu känns det omöjligt att tänka mig att hålla på så länge till. Men jag känner mig GAMMAL när jag möter IK Hephatas forward Jörgen Hartmann - han är 42 år och pigg som en mört. Hans snabbhet är bättre än många tjugoåringars, helt otroligt!

Av de nya finns det bara tre bra spelare av två femmor nya ungdomar, som kan spela i A-laget. Resten får nog bara träningsspela mot oss på träningarna och vänta på att blomma ut.

Hur bra är jag som spelare?
Tja, jag är väl en habil* center, som kan spela överallt, som back och forward, det har nog gjort så att jag inte blivit en specialist på något sätt, jag kan lite av varje. Allround på gott och ont. Det onda är att jag inte är nog inte bäst i något. Det goda är att jag klarar av att spela på olika positioner.

Det är oftast som forward eller center jag får spela som. I år blir det nog center för hela slanten, om inte någon annan bättre kommer till laget. Det är mer fritt att spela som forward, men jag har inget målsinne alls, jag har inget i målprotokollet att göra..! Däremot hoppas jag att jag får spela i en kedja som skapar mycket chanser.

Någon skyttekung blir jag aldrig - jag gör hellre det jag är bäst på: att grovjobba, slita ont och täcka upp för de som sticker framåt mot mål. Och servera killarna smörbollar. Det är väl därför jag är center.


*Habil = bra men talanglös ;)


hits