Såhär löd det i gästboken på odibf.se efter matchen:

# 2 Nicklas Carlsson 05 11 26 06:44
Självklart jag har prata med Tomas. Han sagt o vet precis vad han ska göra som annan center gjort inte sin jobb som tränare önskar..

Använder "frysboxen" spelare till söndag (Hela matchen)

#11 Tompan 05 11 26 02:44
Vi var inte direkt bra, utan vi gjorde dom dåliga, det var det som gjorde så att de inte vann stort - och våra målvakter, Simika och Denis, de gjorde ett hästjobb.
Det är min analys av matchen.

Det var inte roligt att se matchen från bänken, för den typen av matcher passar mig bra.

Nu har vi dyrbara 3 raka förluster i rad igen. Vi måste rannsaka oss själva och spela en tightare innebandy. Annars spelar vi i div 5 nästa säsong, om vi fortsätter såhär. Vi kan slå alla lag i serien om vi har en bra dag, det har vi inte haft på ett bra tag nu.

Trevlig helg - önskar en som sitter i frysboxen

Ja, ni läste rätt. Jag är bänkad fortfarande. Det är inte så roligt, det :)
Men idag är det en ny match, en träningsmatch mot Brickebacken, som spelat med blandade resultat i div 3 och är tia just nu i deras serie. Vi är ofta bra mot dom. Vi får se om vi håller bra klass ikväll. Då spelar jag, förhoppningsvis.

Örebro tog sin tredje seger
Örebro förlorade stort med 1-11. Matchen som helhet var under ytan. Alla pillade på naveln och letade efter naveludd. Så kan det gå. ALLA spelade DÅLIGT.

Bilden säger mycket om hur matchen var - vi kunde inte stå på våra ben och spela ut. Dock inte sagt att Ludde var dålig den matchen - han gjorde matchens enda mål innan han utgick. Ett fint mål!

Jag tänker inte skylla på att Ekeby hade några division 2-spelare i laget. Vi ska bara inte släppa in så många mål och spela så håglöst som vi gjorde idag.

Jag tycker inte man ska göra personangrepp i artiklar eller bloggar, men den här gången måste jag bara skriva vad jag tyckte om spelarna och tränaren denna dag. Ni får bli förbannade, men det enda jag vill är att ni ska veta att jag inte snackar skit eller nåt - jag säger bara vad jag tycker. Sådetså.

Denis Arnatouvic: Kunde inte göra någonting, då alla framför honom var KASSA.
Ludvig Norberg: Matchens enda mål - det säger mycket. Utgick.
Peter Karlsson: ALLA dessa jävla indianpass och snurrerier! LÄGG AV! Han kan spela bra, men idag var han en bara en indian ute på äventyr. *HIIAA HIIAA*
Robert Pettersson: Kom försent, kom in i andra och var nära mål ett antal gånger. Laget behöver honom. Ur form.
Pepe Bergkrantz: Fick inte mycket utrymme. Ett mycket bra spelsinne, men konditionen kanske är det lite sämre med.
Tomas Lagergren (dvs jag): Bänkad hela matchen, kom in när det var cirka 5 min kvar. Kunde inte göra något värt under tiden han var på planen. Ur form.
Patrik Peltola: Mycket problem med positionsspelet och har tränat slarvigt. Det syntes idag
Robert Olsson: Matchstraff. Ändå en bra insats.
Edward Nyman: Bänkad, kom in i andra. En av dom bättre i matchen men kunde inte göra något åt situationen.
Ronny Hurtig: Han var helt godkänd förutom ett par felpass. Lite ur form, kanske?
Fredrik Örlegård: En av de bästa idag.
Nicklas Carlsson: Sov på sargkanten - måste vara mer vaken.
Erik Israelsson: Sprang o sprang o ramlade. Hårt tagen av Ekeby. Men gjorde inte mycket.
Tommy Berggren: Tränare, tog felaktiga beslut som han står för - bra - men bra för laget? - NEJ. Spelade i första, utgick i andra.
Jimmy Borg: Frusterad back som inte kunde göra sig nytta när han hoppade in.
Nils Pettersson: Spelade i första, kunde inte uträtta något. Utbytt.
Gustav Wikberg: Kom ingen vart, även om han hade chanser. Godkänd.
Thomas Ingvarsson: Har inga kommentarer för han var bänkad hela matchen.

PUBLIKEN:
jag skäms.

Tack för att ni läste bloggen. Hoppas jag skriver om något roligare nästa gång.

Örebro DIBF vägde tyngst mot Wedevåg

14517-7 Alla för en - en för alla - då vinner vi!

ÖDIBF - Wedevåg 6-3 (3-0, 2-1, 1-2)

Denna gång spelade vi i back-center trior istället för kedjor. yttrar fick spela i par, och det fungerade över förväntan.

Laget :
Denis Arnatouvic, mv
Trio 1: Robert Olsson, Fredrik Örlegård, Robert Olsson
Trio 2: Ronny Hurtig, Nicklas Carlsson(utgick i tredje), Edward Nyman(back i tredje)
Yttrar 1: Patrik Peltola, Gustav Wikberg
Yttrar 2: Erik Israelsson, Robert Pettersson
Yttrar 3: Tomas Lagergren(center i tredje), Ludvig Norberg

Första perioden började med en rafflande start av Wedevåg, som fick ett par skottchanser som kunde ha blivit 0-2 i baken direkt, men Denis i målet var vaken.
Sen lossnade det. Och som det lossnade - Vi tog över perioden och matchen helt och gjorde 3-0, efter mål bl a av Ludvig Norberg och Robert Pettersson.

Andra perioden blev det väldigt högt tempo med stundtals hawaiibandy från båda håll men vi kontrollerade ledningen och när de gjorde mål var det inga problem, vi utökade till 5-1. Robert Pettersson missade en straff. Man får inte glömma att Wedevåg pressade på enormt mycket och Denis måste ha vaknat på rätt sida för han var omutbar i målet! Under hela matchen sköt Wedevåg desperat iväg uppemot 40 skott på honom men han tog allt förutom tre kassar, men det kunde ha blivit mycket mer.

Tredje perioden var vår sämre period i matchen, en period som vi annars brukar vara bra i - men man kände ingen oro ändå. Vi kontrollerade spelet stundtals även om de jagade bollhållaren med två man och blev utvisade ett par gånger för hårt spel, de var desperata och jagade kvittering. Men de fick slita förgäves, inga poäng i bagaget och en tung hemfärd väntade dom. När vi tackade varandra för matchen syntes det att vissa dom bara ville glömma den här matchen.
De var bra, men vi bättre.
Så kan man nog sammanfatta matchen - Eller ta en gammal urvattnad klyscha: Bollen gick vår väg idag...

Plus och minus:

+ =
Vi tog tre välförtjänta poäng och Robert Pettersson gjorde två mål igen. Att alla jobbade hårt i alla lägen och var inte tvåa på bollen. Att Pepe Bergkrantz inte var med men vi klarade oss ändå - det visar på en bra trupp trots allt. Och så kungen i målet, Denis, som återigen gjorde en supermatch!

- = Denna gång är det faktiskt inte så mycket. Det är isåfall spelet i tredje som inte var helt godkänt, man hattade lite med bollen och stressade upp sig lite när de pressade på.
Sen så har jag inte gjort några poäng ännu - gööör mål på mina smörpassningar, idioter!! Haha.

Citatet: "Yttrar! Spring och möt bollen! Spring fram och säg "hej" och spring iväg med bollen!" - tränaren Tommy Berggren i andra periodpausen

Övrigt: Juniorerna förlorade mot Askersunds IBK med 2-18... De blir bättre för varje match, bara de lär sig att närvara på träningarna och att lita på varandra på plan. Just nu är det lite väl slött med närvaron och flåset på matcherna.
Damerna är hopplöst sist i deras serie (de har spelat sju matcher redan) men enligt Maria Norberg är de på rätt väg. Det kan diskuteras...

Första segern!

Marieberg IK - ÖDIBF 1-6  (1-3, 0-1, 0-2)

6-1 Mot Marieberg är bra. De hade bara släppt in 4 mål på tre matcher innan de mötte oss.

Denna match hade vi lite folk att köra med, men vi körde över dom trots 11 minuter i utvisningsbåset.
Robert Pettersson gjorde två mål, kan tänka mig att det känns skönt för honom att göra mål igen.

Gustav Wikberg har nu gjort 8 mål på 4 matcher, och det är fruktansvärt bra gjort.

+ = Vår första seger. Det säger allt - vi vann alla perioder också.

- = Alla utvisningar... Och att jag själv inte var med på matchen pga förkylning..