Min skinnjacka + Firmis = inte sant

Jag är allt annat än glad... Min skinnjacka försvann i Firmis i lördags. Jag o en tjej gav våra lappar te en tjej i garderoben på Firmis, hon gick för att hämta jackorna. Hon kom tillbaka med bara en jacka. Hennes. Min var spårlöst försvunnen.

Vad gör man? Blir glad?

Humöret är allt annat än på topp just nu. De beklagade misstaget. Men för mig är det inget misstag, det är en katastrof att man kan slarva bort en jävla skinnjacka. Jag får väl ersättning, men det är en jävla klen tröst. Det tar ju ett tag att hitta rätt skinnpaj.

Rätt som det är, går livet upp och ned. Det var uppåt innan (Tack, Didar). Sen var det fritt fall (Tack, Firmis).

Paul Newman.


Paul Newman (t h) har dött. Han blev 83 år.
Han är en av de stora klassiska skådisarna. Jag kommer såklart ihåg honom mest från filmen Slagskott (1977). Få har haft så blåa ögon som han på bioduken.

Vila i frid, Paul! Tack för alla filmer.

Retro.


Ett spelarkort från 197... Nej, vänta lite? Det är ju jag på bilden!

Det enda som är från 70-talet är tröjan på bilden. Jag är numera stolt ägare till en klassisk handbolltröja (dövlandslagets) från 70-talet, som råkar ha mitt nummer- elva. Köpte den för 30 spänn uppe i Piteå på Dövas Dag.
Den är därmed x antal år äldre än mig (vet inte exakt när den användes). Testade att träna med den i tisdags. Det blev varmt direkt. Jag svettades ymnigt redan på uppvärmningen! (okej, jag överdriver en aning nu)

På 70-talet sket de i att dricka vatten mellan varven. Man förstår varför de ofta gnäller över oss idag och säger:"det var hårdare och bättre förr, ni glider bara runt idag!"
Visst, visst. Idag vet vi bättre - man blir inte bättre eller tuffare av att inte dricka vatten.
Tittade på tröjan idag. Jag undrar vem/vilka som har lirat i denna tröja. Det vore kul att träffa spelaren/-arna och höra historier från hans tid. Det kanske blir ett reportage?

Den som lever får se.

Affärsidé

Hur ofta vaknar man och skriver ned nån superidé?
Jag får en massa ideer, men skriver aldrig ned dom. Skrivblocket finns aldrig i närheten när jag kommer på en superbra ide. Men imorse gjorde jag det.

Jag plitade ned affärsiden med en enormt nyvaken handstil - i och med det faktumet kan min affärside redan vara på väg ned i papperskorgen av naturliga skäl - min handstil är ganska oläsbar, också när jag är klarvaken.

Affärsidén?
Jag säger: Bilar. Nu kanske man skulle bli "Ärlige Tomas" och ge sig in i bilbranschen?
Affärsiden är av naturliga skäl, hemlig. Tills vidare.

Återkommer när jag blivit rik på bilar.

Ord överflödiga:Försök hålla masken och inte skratta. OK?

Förluster och höst

Är pissed.

Våra matcher i helgen: vi åkte på stryk i varje match. Men vi spelade trots allt ganska jämt mot div 3-laget från Kristinehamn. Men den sista matchen igår... Fyfan vilken skitmatch. Ni som känner mig vet att jag hatar att förlora.
Nej, orkar inte blogga mer om det. Är för pissed.

Hösten är här. För er som inte vet det. :)

Innebandycup och Facebook.


Tränade ikväll, så man är skönt nytränad men det kändes segt idag. Benen var tunga som bly.

Hoppas det blir bättre imorgon. Då ska vi spela innebandycup. Imorgon är det också deadline. Jag har hur mycket som helst att göra. Jag fattar inte hur jag ska hinna... Men det ordnar väl sig, det också.
I helgen ska vi i laget spela tre matcher, (blir fler om vi kommer vidare till slutspel). Vi möter bland annat ett lag från Uppsala, IBK Krusenberg. Det blir skoj att möta ett lag från min hemstad. De lag som deltar i cupen kommer från Värmland, Dalarna och Uppland och Södermanland, resten kommer från Örebro.Fick ett mail från Facebook, man får ibland sån skit som - "xxx har tackat ja till din vänförfrågan" osv.
Brukar bara kasta dem. Jag läser aldrig dessa mail, men jag gjorde det idag. Det var ett mail där det stod följande:
"
Your friends have voted on your strengths and weaknesses:
STRENGTHS:
person with the best hair
best catch
most tech-savvy

WEAKNESSES:
most punctual
bravest
"

Är jag inte modig? Tekniskt skicklig? Hm. Stämmer det?

hits