Kan det bli gråare än så?


Utsikten från min balkong. Jag ska nog inte lämna lägenheten alls idag...

Vinst igår mot Laxå, länets sämsta lag. Vi vann med 9-6 utan att imponera. Vi spelade rakt av dåligt, hela laget hade nog förlusten mot topplaget Wadköping kvar i kroppen (rekordförlust med 21-3, sånt känns). Men vi tog tre poäng mot jumbon Laxå och är sexa nu. Nu är det tre matcher kvar av säsongen och jag hoppas att vi tar nio poäng till.

Askersund och SMÅ IF har vi slagit i år. Kopparberg är ett något svårare och mer oförutsägbart motstånd, även om vi slog dom borta med 7-6, vilket får ses som en bra bedrift. Att spela i Ljusnarshallen är riktigt jobbigt, många lag i serien har haft problem mot dom, som t ex Silvergruvan, som åkte dit och bara fick 7-7. Man ska aldrig underskatta "Kuppaberg"-mentaliteten. De jobbar verkligen kopiöst.Som det ser ut så måste Kopparberg och vi i ÖDIBF vinna alla matcher för att inte hamna under nedre halvan, där just Askersund och Nora ligger och nosar på våra platser. De har en stor fördel: De har spelat en match mindre än oss. Därför är det viktigt att vi slår just Kopparberg och Askersund och hoppas på att Nora får bottennapp i sina matcher och slå SMÅ IF, som spelat otroligt dåligt iår. Fördelen är att vi möter dom hemma i Birgittahallen. Så det är upp till oss, om vi vill hamna femma - högre upp kan vi inte bli iår, som jag ser det. Bollen ligger hos oss.

N! Jag saknar dig.

Kommentarer:
Postat av: Anonym

Vill tipsa dig om den nya gratis supersidan FREESTREET helt ny jättelätt att värva.Du får presentkort från NELLY eller et SUPERPRESENTKORT där du själv kan välja butik.Ta chansen helt gratis och jättelätthttp://www.freestreet.se/?r=135

2009-01-27 @ 11:25:18
Postat av: saom

Gud vilken deprimerande bild. Ibland är det skönt att vara inomhus.

2009-01-28 @ 17:03:11
URL: http://saom.blogspot.com/
Postat av: ksk__rulz

GO SILVENGRUVANS!

2009-01-28 @ 22:21:18

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits