0-2 mot Egypten

14517-65

Så ska startelvan se ut den 28:e mars. Iallafall i nuläget.

Fan, vad irriterad jag är.
Sverige spelade för jävla dåligt, med gammaldags långbollar mot straffpunkten. Så går det när våra kära svenska mittfältare och backar får slut på ideer. Wilhelmsson var bra och vågade utmana. Sen var det ... Öken.

Åtgärder Lagerbäck måste göra:
  1. För all framtid, tänk inte ens på Rade Prica. Den killen kan inte sparka en boll - trots att han har erfarenhet av tysk fotboll, han har spelat i Hansa Rostock och återfinns i Ålborg. Men han är ingen - och kommer aldrig att bli bättre. Tåget gick ikväll för honom.
  2. Våga satsa på 4-2-2-1-1 (en s.k 4-4-1-1, se bild), låt Elmander spela som släpande forward bakom strikern Allbäck.
  3. Ljungberg och Wilhelmsson ska utmana på kanterna, annars blir det ingen press. Låt Edman och Nilsson utmana i andravågen.
  4. Testa Källström i linje med Linderoth. Källström måste få lite mer tid på sig. Jag tror han trivs bra när det finns två snabba yttrar som kan ta emot hans svepande krosspassningar. Han kan få jobba lite mer ostört, mer längre ned i plan. Längre framåt än Linderoth, som är absolut siste man på mittfältet. Eventuellt Svensson, men han måste vara i form. Det är han inte den 28 mars.
  5. Shaaban ska stå - så länge Isaksson är iskall. Det var han igår, det märktes att han var darrig.
  6. Och för guds skull - dalta fan inte med Zlatan. Han ska krypa till korset. Med Elmander och Allbäck i kombination räcker det långt (2-0 mot Spanien den 7 oktober 2006). Ända till EM, skulle jag säga. Men flyg gärna till Milano för att kolla läget med Zlatan. Men han får aldrig störa harmonin i laget. Mer.
Annars så var Egypten bra.




Förresten, på tal om saknade forwards i landslaget; Henke Larsson, killen upplever sitt livs äventyr i Manchester United nu, helt otroligt! Killen skulle lätt lira tills han är 40. Han skulle spela mycket bättre med brutna ben, än Rade Prica.
Henke är mer än välkommen till landslaget. Inte Zlatan. Henke är nummer ett.
Zlatan måste lära sig ett och annat först. Som att krypa till korset, till exempel. Hans son kan ju lära honom krypa, till att börja med.

Vem är Ghod? Henke såklart.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits